Dit is speciaal voor onze Copper Branch gasten die zich afvragen waar onze lekkere gerechten van gemaakt zijn.

Waar zijn onze vegan burgers van gemaakt?

Waarschijnlijk vraag je je terwijl je onze klassieke Copper Branch-burgers eet af "Is dit echt 100% veganistisch? Wat zit erin?"

De meeste van de Copper Branch burgers zijn gemaakt van sojaproteïne en rijstmeel. Deze speciale bronnen van eiwitten, afkomstig van rijst en sojabonen, brengen de perfecte balans tussen smaak en voeding op jouw bord. Ze zorgen voor die malse en bevredigende hap waarnaar je verlangt in een burger.

Door te kiezen voor sojaproteïne omarm je een eiwitrijk, plantaardig alternatief dat in harmonie is met je lichaam en het milieu. Ieder moment dat je geniet is een bewuste keuze voor jouw eigen welzijn en het welzijn van de planeet.

En hoe zit het met onze Copper Branch bowls?

Onze Copper Branch-bowls bestaan uit diverse ingrediënten. Je kunt de gekarameliseerde shiitake proberen in de Copper Branch-bowl, de gemarineerde shiitake in de Oosterse en Griekse bowl, falafel in de Azteekse bowl en vegan kip van sojaproteïne in de Caesar-bowl. Elke bowl is afgestemd op jouw voorkeuren en voedingskeuzes. Elke hap biedt een verrukkelijke combinatie van smaken, texturen en voedingswaarde.