Ons Verhaal

In 2014 is Copper Branch opgericht in Montreal, Canada. Inmiddels zijn er ook vestigingen in Frankrijk. Wij zijn heel blij dat wij sinds oktober 2021 ook Nederland kennis mogen laten maken met onze heerlijke recepten, te beginnen in Utrecht. Met het ontstaan van Copper Branch is er een balans gevonden tussen heerlijk eten, het dierenwelzijn en het behoud van de planeet.

Missie

De missie van Copper Branch is geworteld in de manier waarop we voedsel benaderen. We zijn ervan overtuigd dat elke maaltijd zowel ons welzijn als dat van onze planeet moet versterken. Met elk gerecht creëren we een verhaal van bewust eten, waar smaak, gezondheid en duurzaamheid harmonieus samengaan.

Visie

Onze visie gaat verder dan culinair genot; we beginnen een beweging die inspirerende, educatieve en transformerende aspecten heeft. We zijn toegewijd om voedsel opnieuw te definiëren door het te verbinden met smaak en welzijn. Met elke maaltijd streven we ernaar om de plantaardige levensstijl in het zonnetje te zetten en een golf van positieve verandering op gang te brengen.