Het lekkerste lunch broodje van NL vind je bij ons!

Wow wat zijn we blij! Vorige week kregen we bezoek van de redactie van het vakblad Lunchroom om de prijs uit te reiken voor Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland! We deden mee met het onszelf (Copper Branch Nederland) ontwikkelde broodje: 'de Copper Power' en zijn erg blij dat de 5 koppige jury na twee mysteryshop bezoeken ons broodje unaniem heeft beoordeeld als zijnde het beste lunchroombroodje van Nederland! We verwelkomen je graag in één van onze restaurants om dit broodje te komen eten!

Vakprijs

Ieder jaar wordt de vakprijs 'Het Lekkerste Lunchroom Broodje van NL' uitgereikt. Gezien wij sinds een tijdje ook heerlijke lunchbroodjes op ons menu hebben leek het ons een mooie kans om hieraan mee te doen. De Copper Power is een uniek broodje en daarom hebben we deze ingezonden voor deelname. We kwamen terecht in de top 3 en uiteindelijk hebben we gewonnen!

Mystery jury

De mystery jury is twee keer langsgekomen om het broodje te komen proeven. Unaniem hebben ze gekozen voor de Copper Power. "Kakelvers brood met een verrassen frisse bearnaisesaus en krachtig gekruide shiitakes." "Een broodje dat goed in balans is. De kruidige shiitakes zijn mooi krokant terwijl de bearnaisesaus het frisse en noodzakelijke element is."

Copper Power
De baguette wordt aan de onderkant besmeerd met ratatouille spread, de bovenkant met bearnaisesaus, de gemarineerde shiitake stukjes worden even kort in de oven gedaan en komen warm op het broodje. Vervolgens wordt het broodje belegd met plakjes tomaat en alfalfa kiem. Een heerlijk broodje die je echt moet proberen!